Winter

Les Portes du Soleil heeft maar liefst 650km aan pistes, met diverse specials zoals freestyle, jump of snowcross en vergeet natuurlijk niet de steilste zwarte piste Le Mur!

Skien in Zwitserland, Avoriaz of in les Gets, het is allemaal mogelijk vanuit Châtel

Skipassen zijn met korting te bestellen tot en met 30 september. https://www.skipass-chatel.com/en/

Châtel

Châtel heeft en leuk en authentiek centrum met restaurants, cafe’s en leuke winkels met kleding of lokale producten. Het nieuwe zwembad met sauna en wellness ‘Forme d’O’ is ook een aanrader. 

Zowel in de winter als in de zomer zijn er diverse activiteiten in het dorp; terrasjes, muziek, ijsbaan, carrousel en natuurlijk de lokale markt. Zie de website voor informatie en agenda. 

10 juli 2022: Tour de France in Chatel! de tour gaat direct langs ons Chalet, welke circa 2 km voor de finish ligt. 

http://www.chatel.com

Zomer

Zomervakantie in de bergen is heerlijk. In de zomer zijn de belangrijkste liften van Les Portes du Soleil open voor wandelaars en fietsen (MTB). Met de Portes du Soleil Multipass (zie bij reservering) zijn alle liften voor wandelaars gratis en zijn veel andere activiteiten gratis of met korting. Hierdoor kun je in een dagje heel gemakkelijk naar Morzine of naar Champery in Zwitserland. Er zijn veel mooie wandelingen of hikes te vinden in met waanzinnig uitzicht van de Mont Blanc tot het meer van Genève. Bergrestaurants en Abondance kaasmakers, culinair kun je genieten in de zomer.

Voor de adrenaline: MTB, Rotsklimmen, Via ferrata, Parapanten, Raften, Canyoning of de Fantasticable horen op de lijst. Voor iets rustigere activiteiten zijn er tennisbanen, minigolf, golf, klimpark een luge baan en het zwembad. Ook zijn er diverse bergmeren in de omgeving en bijvoorbeeld de Gorges de Pont de Diable.  

Châtel, een topbestemming het hele jaar.

Wandelen, MTB, Racefietsen, Rotsklimmen, Raften, Via ferrata, Pont de Diable, Meer van Geneve, Yvoir, Canyoning, Hot spring Champery, Alpages, tennis, minigolf, klimpark, Fantasticable,