Bekijk hieronder de beschikbaarheid van Chalet La Ravine

Welkom – Chalet La Ravine is ons familie Chalet, dat we graag verhuren als we er zelf geen gebruik van maken. Als familie komen we al jaren in Châtel; winter, zomer, voor- en najaar. Alle seizoenen zijn een aanrader, zowel voor de rustzoeker als voor de sportieveling. Heeft u vragen dan helpen wij u graag met informatie. 

Multipass Portes du Soleil – Wij zijn deelnemer aan dit handige systeem van Portes du Soleil in de zomer. alle liften zijn gratis voor wandelaars met de multipass. Ook het zwembad Forme d’O, tennisbanen en andere activiteiten zijn gratis terwijl andere met korting worden aangeboden. Kijk op de website van Chatel.com voor de actuele Multipass activiteiten. Wij hebben 6 multipasses voor het zomerseizoen voor u klaarliggen, extra passen kunt u bij de VVV kopen.  

Comfort – Om uw vakantie ontspannen te beginnen zijn de bedden bij aankomst opgemaakt en zijn handdoeken en keukendoeken inbegrepen. Wij vragen u alleen bij vertrek om de keuken netjes achter te laten en het linnengoed te verzamelen, de eindschoonmaak is inclusief. Er is WIFI aanwezig in het Chalet.  

Voorwaarden – Het Chalet is rookvrij en huisdieren worden niet toegestaan. Kijkt u voor informatie over de huurvoorwaarden naar onze ‘General conditions’ via de link op deze pagina. 

Reserveren – Selecteer de data in onderstaande kalender de huur van het Chalet is per week van zaterdag-zaterdag. Voor andere perioden kunt u contact met ons opnemen via email. Voor de weken waarin nog geen prijs getoond wordt hebben we deze nog niet ingevoerd in het systeem. Als u deze reserveert dan zullen we zo snel mogelijk contact met u opnemen over de prijs voor die week.